Friday, April 9, 2010

aduhhh tak tertahan lagi rasenya :(


seyes aku ngidam sangat nak breakfast mcD ni. aaaaaa~~ (>.<)

setiap hari jumaat, sorang colleague ku pasti datang bawak breakfast mcD. uuuu sedapnya :( aku pandang je sambil telan telan air liur tengok die minum coffee tu. kesian je kan? :D

esok pkl 9.30 kena kuar rumah sebab nak ke bukit cahaya sri alam. sempat tak ek breakfast kejap kat mcD before tu? sebab nak kena prepare sandwich nak bawak bekal nak picnic kat sane. eh bukan ke ko tukang sapu je ke muni? mak ko kan yang buat kan sandwich tu?

oh lupa pulak :P hehe. yela nanti aku buat tak sedap nak jamu kat orang lain :P :P

tapi RR ade futsal pulak malam ni. em mesti die nak bangun lewat sikit esok sebab penat. emmmmm.

aaaaaaa nak jugak!!!!!

:(


2 comments:

Riezal aka Rezdrake said...

banyak kalorii tuuu.. ingat.. tak lama nak kawin.. nanti buncit tercabut butang waktu duduk kat atas pelamin.. baayang kan

mun-e said...

aduhhh tajamnya ayat itu :D

aku ngidam kopi tu jeee bukan burger tu huhu