Sunday, March 21, 2010

tingat kenangan lame..cewah! :P


tengok gambar ni..saje nak mengglemerkan cik kak ni ngan bf die. haha.

oh harap2 die takde la blog kan dan tak terbace blog ini :P tadi jog kat kepong. alaa kat tasik yang besar tuuu. dah lama giler aku tak jog kat sini. last skali time last year dalam bulan 1 kot. gila lame :P

kakak kat atas tu baru lari sekejap pastu dengan nada cungap2 cakap "huh huh penat lah. kenyang sangat kot tadi" hihihi. aku senyum je dalam hati dengar :)

yeahhh tadi aku berjaya abeskan 1 round besar tasik tu.. aku rase ade la dalam 5KM kot. aku berjaya jog non stop. wiwiitttttt~~ bangga dengan pencapaian diri sendiri. hehe. sebabnya memang tasik tu luas. dan kejap2 kena daki kejap2 turun bukit. mencabar la.

time aku lari tadi aku dah set kan dalam mind yang "kalo aku stop, sure aku tak bole nak stat lari balik dah" tu yang aku pulun jugak jog tu even kaki dah sakit tapi teruskan jeeee. lagipun last week aku tak jog sebab balik kampung and kenduri sume tu. kire balas dendam ar. heheh.

tadi lari time baru je lepas hujan benti. syiok! sebab mase lari tepi tasik angin sejuk menampar pipi. heheh.

dlu penah sekali lari kat sini dengan RR. mase tu kannn aku memang liat gilerr nak jog. aku macam kakak kat atas tu la. belum pape dah penat dan pakse RR untuk benti rehat sekali. hahahahaha. sian RR. lepas 1 round, die sambung jog 1 round lagi sorang2. aku plak mcm dugong tunggu je kat tepi sampai die abes.

dasatkannnnnnn?!!!

:))

tapi takpe..itu kenangan yang indah yang tak mungkin dilupakan. heheh. okay~ nak gi mandi.. bucuk ni :D

p/s: oh aku ade ceta la pasal tasik kat kepong ni dulu. sape nak bace sila click sini. http://pandangdenganmatahati.blogspot.com/2009/01/tiga.html
tau tak tajuk entry itu tiga maksudnya apa? tiga tu merujuk kepada 3KG! hahaha. mase tu aku turun 3 kg selepas menggunakan herbalife. hehe.


No comments: