Saturday, March 13, 2010

korang tgk keee af8? :P


wahhh yang last sekali nyanyi itu sungguh howt~~ (macam bukan sesuai masuk af jek =p patut masuk OIAM neh. oh lupa OIAM takde tahun ini keskes)

oh ini gambar time dinner semalam..

okay entry ini ditamatkan secara cepat kerana nak bagi laluan pada entry berikut yang lebih penting. hehe.

5 comments:

~ ReD ~ said...

x layan pun AF8...

dd dudu said...

hehe tema dinner ape muni?
black n white ek? ;)

mun-e said...

red: layan jeeeee :p dah takde benda nak layan haha

dd: yup as u can see. it's black. it's white. cewah ;p

fir said...

yea..suka2 ain
cntik skirt muni..mana eh bli?

mun-e said...

beli kat maju junction fir. hehe. jauhnya fir kalo nak pegi beli dah skang. huhu

tp aritu aku baru lalu kat melaka. besh la situ skang. hari tu lalu nampak dah mane mydin.. mane KK home sume. xsunyi la ko kan sane kan? hehe