Sunday, March 28, 2010

tahniah ayuni and ajeed :)


salam..

hehehe. kite tinggal kan edisi ngidam jCo donut tu.. uuu sedihnya. next week nak ajak RR g pavi la.. lepak lepak kat jCo macam pernah kami buat dulu (zaman kaya yang tak kedekut duit nak makan mahal mahal.. hihi)

just nak tepek gambar wedding my friend ayuni semalam. ayuni ni kawan sekolah ku dari form 1 sampai form 5. actually we were quite close to each other. for me, she is my best friend :) dulu2 penah datang rumah die.. hehe. zaman2 form 3 dulu naik bas sume datang time raya kot.. tak ingat sangat dah. kitorang same2 duduk hostel dari form 1 sampai form 5 and same2 1 kelas dari form 1 sampai form 5 jugak.

haihhhhhh rindunya zaman sekolah dulu.. bile jumpa balik kawan2 lama semalam rase macam suka lah tengok masing2 dah dengan life masing2 sekarang.. sume orang bahagia dengan jalan hidup masing2.. happy lah tengok :')

mungkin aku skarang dah makin dewasa (err?) tak lah maksud ku, zaman aku nak mencipta persahabatan baru yang erat tu macam dah kurang. aku skarang macam lebih menghargai kawan kawan lama yang sedia ade. hehe. rase macam malas dah nak bina persahabatan baru. rase kureng seronok dah bila nak kena cerita pasal diri sendiri from A-Z lagi. mungkin ni bukan tanda2 dewasa kot. ni tanda2 penuaan namenya. haha. but nevermind. aku happy je dengan life sekarang dan jalan yang dipilih sekarang :)

kalo takkkkk.. aku rase... every time masuk environment baru, aku lah orang yang paling kecoh nak cerita pasal diri sendiri :P sekarang macam tah.. rase tak cool pulak buat camtu. kehkehkeh.

okaylah tadi kate nak tepek gambar. tetiba type panjang2 plak ape kes??? ;D

ajeed dan ayuni. bercinta since umor 18 tahun :P (ke 19??? pandai2 je.. haha)

semoga kekal ke hujung nyawa.. amin :)

garangnya combination kaler ni.. merah garang dan biru turquoise hehe.

mase malam pernikahan. suwittt je kan pasangan pengantin ni?

ehem. RR kate die senyum. tapi aku tengok tak senyum ponnnn. ceh

hikhik.candid camera.. dulu2 zaman gune filem dulu memang tak laaaa nak candid2 ni kan?? bazir kodak je. haha.

okay ni betul2 punya :P

nak~~ nak jadi pengantin cantik macam ayuni~~ hehe.

suka la baju nikah dan baju sanding die yang ade ekor2 ni.. nak tiru nak tiru... :P

dalam bilik pengantin yang romantik.. hehe. dengan aju.

senyum pon. RR kena prektis senyum tau dari skang nanti kan kite nak sanding.. :P

last sekali.. auww~~ posing manja u~~ haha :P

ayuni, awak jadi isteri yang baik tau. jangan nakal nakal :P kite doakan awak and ajeed cepat2 dapat baby okay? and semoga awak cepat2 dapat title Dr. amin :)


3 comments:

Mia-Ina said...

at last baru nampak mr rizal senyum..:-)

faizah said...

hehe, betol la aku pun kekok selalu org cakap aku senyum paksa,

kena praktis ni, RR =p

mun-e said...

hehe. kak long memahami RR :P