Wednesday, March 24, 2010

tag by miss LIBL :)


ayak. festime kena tag ngan miss LIBL (life is beautiful lyrics) hehe. panjang nickname die kan? :P

okay okay nak titun dah ni. so here we are.

The instructions:

1. Go to your photo files…Select the 8th photo folder.
2. Select the 8th photo in that folder.
3. Post that photo along with the story behind it.
4. Then challenge 8 blogging friends to do the same! "...

yadaaa yadaaa yadaaa..

ini lah pic bertuah ituuuuuu. hihi.

kesah di sebaliknya???

ini baju tunang ku. buat sendiri. maksudnya bukan lah aku yang jahit, tapi aku bersama sama tunang telah pegi beli kain ni dan hantar tempah. hehe. cantik kan? ;)

alkesahnya.. nak masuk 3 bulan dah kami bertunang tapi sampai laaa ni aku tak basuh basuh lagi baju ni. har har har. tah bila la nak gi hantar dry cleaning. tiap kali dengar orang bertunang kannn pasti aku teringat kat baju tunangku yang tak basuh basuh lagi. hikhikhik.

sekian :P

oh ya.. sape nak buat tag ni, buat lah. hehe.


3 comments:

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

Mak aaii..tak basuh lagi.

Cantikkkkk.. mana beli?? ..jakel ehh??.. beli baju lace percuma 4 meter baju melayu & samping..

Pandai depa buat promo kan...

Kalau nak lagi murah..beli kat bandung. Sambil2 boleh jalan2..

mun-e said...

kahkahkah.tu la pasal.berat betul nak p dry cleaning :P

taklah.bukan jakel.beli kat madras :P betul2 depan semua house. kehkeh.

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

..tergelak besar..jauh nor beli kain..MADRAS tuh...