Monday, March 1, 2010

suka lagu ku bukan aku - tilu =p


next week hari jumaat adalah annual dinner ofis ku. eh bape kali minah ni berdinner?? rase baru aritu die dinner bagai~~ kate cik kiah

keh keh

itu dinner ofis lamaaaa ini dinner ofis baru. hihi. ofis baru ni style dinner awal tahun. tema adalah BLACK & WHITE.

wahhh siap bertema bagai u ;p 1st time attend dinner yang ade tema hihi sooo jakun.

nak pakai apa ya? ade award untuk best dresses tau! semangatnya minah ni, cebik cik kiah. haha. sekali tengok aku yang paling selekeh datang dinner kui kui

menu adalah chinese food, malay food and vege. ohh dlu2 dinner western kali ni local sajaaa hee. dan aku pilih chinese food. (aku tak suka chinese food, strategik untuk elak diri dari melantak =D)

dengarnya tahun tahun lepas, grand prize untuk lucky draw adalah cash RM 3000.00 wohoooo~ beshnya kalo dapat. aku ni, bab bab lucky draw ni memang selalu lucky. cehs perasan~~ ;p takpe kate kate itu suatu doa ;D

beshnya kalo dapat cash 3K. beshnyaaaa leh simpan untuk honeymoon kat aussie. beshnyaaaaa.. beshnyaaaaaa.. beshnyaaaaaaa

motif sebut sebut banyak banyak kali??? ;D korang doakan saya tau. hihi

on da way nak g surau. tgh tunggu lift bukak =D

style baru amek gambar. bukan dlm lift lagi dah. tapi luar lift. sebab kat pintu lift ade cermin. keh keh. ade cctv kat belakang tuuu tapi~~ lantak ar.. cctv bukan bole bcakap pon.. =p

p/s: kek pelangi RR kasi itu sungguh laku. dalam mase 3 hari dah tinggal beberapa ketul je lagi. hehe.

No comments: