Monday, March 15, 2010

selamat pengantin baru aini-fizi :)


hadiah yg di beli last minute. kelam kabut beli, kelam kabut balut. sekali terlupa kad daaaaa =D

kawan baikku dari matriks sampai ke UPM sampai ke la ni telah selamat melangsungkan majlis persandingannya pada sabtu lepas di belah pihak perempuan di melaka :) die nikah lama dah. bulan lepas. 14hb feb. cehhhhhh ;p oh ya beliau kawen dengan ketua praktikum kami mase kat matriks dulu. hehe.

tapi dulu2 dorang ni takde lah cintan cintun time kat matriks tu. tak tau la kan kalo fizi dok usha aini mase tu lagi.. tapi aku rase tak kotttttt. sebab aini mase tu style macam makcik2 sikit. hahahaha. larikkkkkk ;p

tak silap, cinta mereka mula berputik apabila ktorg buat reunion kat melaka. time tu sem 3 kat UPM kot. amboi amboi amboi~~~ orang suh belajar, hang p menggatai pulak no~~ hikhikhik. syukurlah dah selamat menjadi suami isteri ^^

nampak tak rumahnya nunnn di belakang? hehe.

kami bertiga, muni-dalia-sany broomm brommm pergi ke melaka dengan keta baru dalia. hehe. aku pakse dorang datang rumah jemput aku. hahahaha. tapiiiiii aku jugaaaakkk yang jadik drivernya. ceh ;p takpe takpe itu menunjukkan orang percaya pade ku sebagai driver. drive keta baru lagi tu. hihihi.


hehe. ini lah pengantin nya. same cantik same padan kan kan? ^^

ktorg sampai agak lewat.. so suasana dah santai dah. pengantin siap karaoke dan menari sambil diiringi muzik dondang sayang uolsss~~ hehe. i mean group yang mainkan lagu2 tu siap ngan alatan2 nya la. dorang main kan lagu2 tradisional jekk. i likeeeee~~

memang ko tau la ko ade kat melaka time tu =D

menikmati makanan sambil angin laut bertiup menampar pipi.. ahh~~ ;p

rumah die kat merlimau. dekat dengan tempat ikan bakar femes tu. bukan umbai tapi tanjung apetah. lupa plak. tapi umbai pon dekat jugak la. hehe. and dekat jugak dengan skolah budak jahat henry gurney tu. hehe.

pengantin baru lepas dondang sayang :P

sporting je orang orang melaka ni. mase pengantin menari, kemudian makcik2 dan pakcik2 aini turut same menari. comelllllll. ade sorang atuk ni, sambil pegang camera hala kat pengantin, sambil die pon nari. hahaha. comellllllll.

video ade, tapi terlalu besar. tak bole nak cut gune movie maker ade error. wuaaaaaaa. kalo tak, bole tunjuk dah kat sini. heheh.

amboiii hepinya. berseri seri muka. mentang2 la dah kawen. cissssss.

eh jeles plak. hahahaha :P

semoga aini dan fizi berbahagia hingga ke akhir hayat. suka lah tengok diorang. :P. sorang tu bila nyanyi, sedap (fizi) sorang lagi tu bile nyanyi ke laut (aini) tapi itu la... setiap pasangan kan saling lengkap melengkapi. hehe. semoga korang kekal sampai ke akhir hayat tau! aminnnn :)

sob sob terharu plak tengok aini dah selamat jadi isteri. huhu~


4 comments:

dd dudu said...

waaa teringat kenangan bermalam di rumah aini dan makan bes2

rindunyaaaa i kat melaka ~(^-^)~

aini, selamat pengantin baru tauuu... gumbira sangat untuk ko :)

daa~

mun-e said...

besh kan melaka.. besh kannnnn. haishhh.

jom dd, nanti jalan2 kat sane before kawen :P tapi girls je boleh. keri tak bole.

keh keh

veesakura said...

tahniah to aini n fizi!

aini said...

aku baru baca blog ko neh..ketinggalan monorail aku neh..tengkiu2..uhuhu..

muni..cepat2 aku laks nk dengo ko karoke..sidek da kena nyanyi memori daun pisang...