Sunday, March 21, 2010

saya pokai bulan ni dan bulan depan :(


tajuk entry ni adalah kesinambungan dari entry yang same tahun lepas punye. huhu. kire ala ala siri ke dua gitu. hehe.

semalam, macam yang dah diplan. aku g servis keta. buat minor servis. total cost = rm271. nangesssss T__T. lepas servis, dah alang2 berade dekat dengan setapak, gi la dunia herbs. beli krim siang malam sebab krim tu dah abes. harganya rm 33. nangesssssss T__T.

oh nak tau tak. kad maybank aku dah rosak ah. huhu. terpakse hutang ngan mak dulu sebab tak cukup duit nak servis keta. korang tolong ingatkan tau, semalam pinjam kat mak rm250. haishh esok terpakse la gi terjah maybank. nasib dekat jek dengan ofis. huhu.

pastu hujung bulan ni pulak nak setelkan insurans ngan road tax keta. wuaaa. terbang lagi beratus2. bila nya aku nak stat simpan untuk kawen ni? tahun ni tak simpan simpan lagi. hukhuk. pastu ngan tax nya lagi. uuuuu nangessss T___T.

tapi kannnnnn.. aku dah tau bulan 3 ngan 4 ni banyak nak pakai duit tapi napa aku tak tolak untuk bahagian tu siap siap eh??? pukkkkkk~~ pukul diri sendiri.

:(

p/s: takziah buat family yanie mentor yang baru meninggal dunia :( suka tengok lakonan die dalam sitkom FARA.. huhu


3 comments:

dd dudu said...

muni gi keje naik bas ;p ehehee

ciare (^_^)v said...

muni ko hutang dgn mak ko rm250...jgn lupa bayar tau...hehe (aku nak ingatkan ko ni =p)

mun-e said...

dd: naik bas??? ape barangggggg. wahh belagak =D

ciare: dah dah aku dah buat kad baru and dah bayar dah tadi. hehehe. mekasih ingatkan :P tapi kalo x ingt pon aku balik2 je sampai2 je rumah mak aku mintak. haishh salunya mak aku lupa je. hahaha