Thursday, March 18, 2010

rinduuuuuu rindu serindu rindunyaaa~~


mase entry ni dipublish, my fiance mebi on his way balik kampung. hukhuk. beliau amek cuti panjang sampai next week sebab kena abeskan cuti carry foward dari last year. hopefully sepanjang perjalanan beliau ok ok je dan selamat sampai ke destinasi. huhu.

aku ni camni lah. every time RR balik kampung, aku di sini mesti sedih sangat. huuu. tah la. tau je die takde kat KL ni rase macam kosong sangat. walaupun same je la even die ade kat KL ke tak bukannya jumpa hari hari pon but still rase sedih every time die takde kat KL. hukhuk. mebi kepala aku ni dah set untuk rase sedih tiap kali die jauh kot. tapi even die g damansara je pon aku rase camtu gak.

eh apetah la masalah sebenar aku ni haha. sebenanye dah tau masalah nya apa :P dan solutionnya pon dah tau ape. yee yee cepat2 la kawen. sabar laaaaaa on da way la ni. cewah :P

alamak lupa nak suruh RR kem salam kat papa ngan mama dia. kuhkuh. since kami bertunang ni, tak sekali pon aku cakap ngan parents die dah. (teruknya bakal menantu) :P bukan apaaa... eh memang tak reti la nak buat cemane. ekceli time tunang aritu je la 1st time aku jumpa parents die. maklum lahhhh bakal mertua orang jauh. ceh. macam la jauh sangat kan. tapi jauh la compare to kakak kakak aku nya mertua. sorang kat klang sorang kat tmn sri gombak je. kahkahkah.

takpe nanti RR dah sampai kampung, aku suh die pass phone kat mama die :P nanti pandai2 la nak cakap pasal apeeee. cakap pasal cuaca ke pasal AF8 keeee pasal gosip artis keeee. keh keh.

uuu mase type ni je pon dah rindu sangat dah. hukhuk!

my honeybie (: mishyusooomush! (well biase lah.. time2 mabuk cinta la nak cakap2 pelat manja tergeliat2 lidah camni kan kannnnnn muahahaha)

balik kampung elok2 tau! aaa tu nanti dok kampung tu hp tinggal merata la tu. nanti lambat jawab SMS 1 minit, siap! keskes kuku besi sikit. bile balik jangan lupa bawak buah tangan yaa ;p tapi takmo la petai/cempedak perak champion lagi. hihihi. alang2 balik tu bawak lah gelang emas keeee rantai emas keeeeee buat hantaran.. ateeee kat peghok harga emasnyaa lagi murahhh, idok gitu abg aji? kekekeke.



okaylah. take care tauuu my honeybie. me love u soooo much! u are always in my heart. wuwuwu. dah terbayang jog sorang2 je minggu ni ;(



2 comments:

Ainul said...

sedapnyer spaghetti tu..yummy !!

mun-e said...

memang sedap. tu spageti meatball kat secret recipe. hee