Sunday, March 28, 2010

oh jCo donut :]''


hmmmm. arini malas nak ceta pasal joging. sebab arini jog sengsorang je. huhu. sooo kesian. geng JSK iaitu RR g ofis, along g kenduri kawen. ehh tetiba ade name geng joging. saje nak tiru SSK :P haha.

JSK = joging sampai kurus. hakhak
SSK = suam suam kuku??? ahahahahaha

sori huzz tergelak plak :P

neway hari ni sooo panas. tadi jog salah strategik sebab stat dengan jalan rata dulu pastu hujung2 baru bukit. patutnya belasah bukit dulu baru jalan rata so that tak la pancit. huhuhu.

time panas panas ni ngidam nak makan sesuatu yang rasenya chocolate dan caffien dan manis. haha. gila laaa ngidam benda tak sehat :P

aaaaaa~~ rindunya dengan jCo donut yang lembut ni dan cappucino ice blended nya yang mantapsssss :]'''


hello hello.. mr fiance.. u there?


4 comments:

~ ReD ~ said...

alamak... dia ni kan, suka tahu post entry makanan sedap2. JCo plak tuh.hish...

mun-e said...

kehkehkeh. sedapkan jCo :]''. wuwu nak nak nakkkkkk

Mia-Ina said...

aduh, dah la x makan lg ni..lapo la pulak tgk donut tu.sabo sabo mia oii

mun-e said...

hehehe. :P