Tuesday, March 9, 2010

matang kerrrrr ? :P


hehe. gigih nak tgk the biggest loser asia final kejap lagi ;p rupenya 10suku baru setat. bole la aku g mandi dulu. keh keh.

(apaaaaaaa?? dah 9suku malam tak mandi lagiiiiii??? ;p)

hari ni pon same mcm semalam. cume nak cakap 1 benda jek :P. nape ekkkkk makin lama makin tak pandai nak gado lama lama? haha.

siang tadi aku hot hot hot dengan RR. siap bagi mesej letak tanda seru lagi di hujung ayat. kononnya di situasi sebenar, cakap dengan nada abes tengking la tu. hoho. dalam hati kemain 'kali ni nak marah lama lama biar sampai esok pagi. biarkan biarkan. dulikkkkkk apa nak jadik jadik lah. huh!'

tetiba pukul 4.49 aku hantar msj cakap 'dah tak marah dah'. kahkah. apakah???

neway, aku anggap inilah sesuatu yang dipanggil k.e.m.a.t.a.n.g.a.n :P


No comments: