Tuesday, March 16, 2010

korg buat ape tuuuu? :P


aku cuti arini. nak g UTP. hantar adikku intan yang eksiden semalam balik U. sebenanye mase mak aku call smalam tanya bole ke cuti arini terus aku cakap "bole jeeeeeeee" kahkahkah. sebab ade alasan nak cuti yahoooooo :P

walaupun kena unpaid leave. takpe, suka ja =D

okay nak gerak dah. balik dari UTP nanti singgah UNISEL plak.tengok apecer keta kancil yang dah kemek belah kiri tu. kuhkuh.

dah macam buat lawatan ke Uni Uni dah.. UTP la..UNISEL la.. hakhak. but again, beshnyaaaaaa tak yah masuk ofis hari ni :))

sebbaik kerja x stat lagi~ phew~

cau!

p/s: tajuk tu sila bace dengan nada muni sedang belagak ya. hahahaha =p


2 comments:

lieza said...

best ye x yah keja..hehehe

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

bongek .. mcm best je nak g antar adik yg baru lepas eksiden.. apa daaa...