Monday, March 8, 2010

kesah anak dan ibuuuuu (bace dgn nada doraemon)


eh tadi kate tak nak update? hehe. memang ponnnn. ni cuma entry pendek sajorkkkk hehe


alalalalala sooo suwittttttt 2 beranak ni ~~~('.')~~~

yela yela intan sorang je la in ur mine~~~ (bukan mind ke patut nya =p) huhuhuhhuhuhuuuuu




yang benar,
~anak no 3 yang sentiase menemani ibunya di rumah tapi anak bongsu juga yang selalu di hati sob sob~

5 comments:

Nur Intan Marlyny Bt Abd Majid said...

hahaha.....JGN JELES....laen kali jd anak no last ye.... =p

surney hasniey said...

jauh di mata tapi dekat di hati...tak gitu?? ;p

alaaa...sume mak sayang anak...

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

eleh.. mak layankan aja.. padahal x nak pung...nnti si nenek merajuk.. apapun anak no 1 tetap mak ingat..in mak mine... hahahahahah

~ ReD ~ said...

anak bongsu kan manja. sebab itu lah ibumu suka.ngeh3 ;p

saufiahmad said...

kahkahkahkah...jgnlah bersedih hati...kerana..yg kat umah dah slalu ngat ditumpahkan kasih sygnyer miahahaha