Tuesday, March 2, 2010

kantoi. kuhkuh.


hehe. malam ni japgi nak tengok TBL. wuaa tadi kan sebab kan lunch kan yang konon2nya nak kantoi kan RR dengan ayam cyber kan last last aku pon lunch sekali keh keh

sekali balik ofis, tengok ade email cakap ade birthday celebration untuk orang yang lahir bulan 2 pulakkkkkk cisssss memang kantoi abes la arini kuh kuh. bagi tau kat RR siap di yes yes kannya aku. suka sangat la tu aku makan banyak arini. cissssss =p

takpe.. takpe. sehari je kantoi. setelah 3 minggu tak lunch, arini baru lunch ya adik adik =p (kat rumah tak kire owh... kire kat ofis je hehe) eh bukan tak lunch. lunch. tapi bukan dengan nasi. dengan roti atau oat. hehe

awak ni pakai minyak pengasih ke? napa semakin hari semakin sayang sangat saya kat awak ni =p

hehe dah lama tak bersaya awak dengan RR. well~~ biase lah. lepas dah tunang haruslah tukar kata ganti nama diri. baru lah ade kemajuan gituuu. hikhik.

aritu ade la RR tersasul cakap awak awak. aku pon dengan nada sinisnya balas "awak??? sapa tu?? cakap dengan salah orang ke??"

waaaah. meh kite lempang adik muni ni sedassss~~~ ;D


2 comments:

Riezal aka Rezdrake said...

ko kerja kat bangunan manulife ni erk.. satu masa dulu aku rajin pegi fitness first dekat bawah tu since company lama aku sebelah bangunan ko kejer tu menyensponsor aku.. selama setahun :0. Rindu zaman2 kerja kat sana :)

mun-e said...

la yekeeee. ooo ko HP kat sebelah tu ek duluuuu

=p

aku x join2 pon lg FF kat bwh tu. hehe. tgu dpt subsidi dulu baru nak join. keh keh