Tuesday, March 23, 2010

ipoh mali oo... :P


hehe. haritu mase RR kat kampung.. dia cakap dia pegi jalan jalan kat ipoh. tengok sekolah lama dan tempat die lepak2 zaman muda dulu :P beshnyaa sekolah kat tengah tengah bandar ipohhh ^^. i likeeeeee ipoh. hehe.

ipoh, taiping, kuala kangsar, banda hilir.. oh ni semua bandar2/daerah yang aku suka sangat :)

pastu kannn die cakap die ade belikan sumthing untuk ku. yayyyyy! aku pakse2 die cakap die beli kan apa :P giler gelojoh ini perempuan haha. tak reti langsung nak bersabar :P hehe RR memang baik so die cakap la die belikan aku baju. yayyy cuke cuke :P

aku ingat die kasi sehelai je.. sekaliiiiii tiga helai terus. hoho. tengkiu so much bie. i luv it soooo much. and i luv u soooo much too *abeslah sume muntah beramai2 huahua.*

ampunkan aksi2 ini ya :P

aku paling suka yang kaler putih. kiyuttt hehe. tapi sedikit cekci laaa. biase die tu kasi i baju cekci2 tau. haha. takpe takpe. yang cekci tu pakai cover dengan jaket nanti :P (sebenanya bukan cekci ape ponnn tapi fit sikit. nampak lemak terlebih ku. keskes =D)

oh sila la click untuk lihat baju tu brand ape. jangan beli yang same tau! =P


No comments: