Thursday, March 11, 2010

ikan masin dan model majalah dara =p


dah lama gilerrrrrrr aku tak masuk black canyon. sejak kempen "jom jimat untuk kawen" dilancarkan (suka suki kasi nama sendiri :p) memang tak masuk. tambah2 kempen "diet time hari kerja je time weekend confirm fail" dimulakan.. memang lagi laaa tak masuk huhuhuhuuuu


puas hati haku dapat lepas ngidam! wakakakka :))

kelakar betul ngidam nasi goreng ikan masin black canyon =p tapi memang superb la.. tapi kan aku rase setakat ni 2 black canyon aku dah try, yang kat JJ AU jugak idaman kalbu. kat alamanda tu kureng ah.


okay ini model majalah dara syok sendiri namenya. ehem. baju ni size M. M for MURNI. M for MUN-E. cewah! =p

berangan la haiii size baju kan tak sama ikut cutting. haha. tadi baru dapat tshirt company. saiz XL. bile pakai muat muat je. ha cemane tu? dalam 1 hari yang sama saiz baju berubah dari M ke XL ke cemane? haha. sah sah ia ikut cutting baju kan kan? ( sedapkan hati sendiri LOL )

alaaa saiz baju is not a matter for me. (yela tuuuuu mun-e :P) yang penting ukur lilit badan. huhu dah lama tak ukur gune tali tape. agak2 ade effect tak lepas makan nasi goreng ikan masin sepinggan? =p

sape pandai cube teka bape harga baju ni? ;) tips: baju jenama scarlet ;D

2 comments:

Riezal aka Rezdrake said...

oitt kata nak jimat... pesan kat rizal kena jimat2 tau .. banyak nak pakai duit nak kawin ni..

mun-e said...

hehe sekali sekala.. tu laaa skang pon dah terase kesempitan wangnya. cewah!