Thursday, March 11, 2010

esok dinner.sabtu g melaka. ahad g n9. fuh~


hehe. esok ade dinner company kat sime darby convention centre. esok semua boleh balik 3.45 untuk bersiap2. wooo ;p

ade artis tapi tak tau la sapa kan. jadi untuk tidak buat aku macam jakun sangat (memang jakun pon tak penah pegi dinner ade artis2 bagai~~ haha kesian) aku pon beli lah mascara.

eh ape kaitan jakun ngan mascara?? hihihihihi. tak lah. saje je lah. cube korang tengok header di atas. auwww cantiknya mata ku berbulu mata palsu dan disapu mascara. jadi tingin la konon2 nak jadi macam time tunang hari tu.

keh keh ade hati tu.

yang penting, harap2 dapat lucky draw. tak dapat grand prize, dapat habuk2 die pon jadi lah. AMINNNNNNNNNNNN =D

p/s: siap tgk kat youtube cemane nak apply mascara. heh. gigih betul ~(-.-")~


No comments: