Wednesday, March 24, 2010

gambar2 dinner aritu.. hehe


tetiba rase nak tepek gambar time dinner aritu. hehe.

wif linda. die ni same je macam nadia tako-tao sebab suka layan korea sesangat pastu bila bercerita pasal BOF mata siap bersinar2. haihhhh adik adik ni ~('.')~

tetiba rase nak nyanyi lagu "it's black, it's white.. wowwwww" :P

nak letak caption ape tah :P

wif puteri balqis :P

tak dapat lucky draw ponnn. nangesssss (T_T)


tetiba dah sampai gambar time dinner abes dah. haha. tak lah. banyak gambar kena tapis lah untuk elakkan blog ku dicemari oleh benda benda lagha gituuu :P

eh tembam betul pipi ku bile tak pakai spek kan? maka, tips untuk elak pipi nampak tembam ialah pakai lah spek. keh keh. tapi tapiiii i pakai eye liner tauuu. uolss perasan tak? :'D


No comments: