Tuesday, March 23, 2010

entry makan2. apaaaa?? makan makannnnn?? :P


waktu ni patutnya korang semua dah makan kan kan? ;D i tanye sebab nak tayang gambar makanan ni. keskes. takut ade plak yang lapor tetiba :P

kitorang (aku dan RR la..sape lagi :P) suka sangat dengan black canyon kat JJ AU. memang salu pegi situ. pastu try menu lain2. kali ni kami try yang tak pernah try lagi.

ini name nyaaa futs%&*@# apetah dengan seafood. sory akak tak reti eja. hahaha. sedap gilerrrrr! pedas dan mantapsssss :P

kalo RR yang muka ganaz tapi dalam hati ada taman dah buat gaya begini, pecayalah.. ia memang sedap dan mantapssssss =D

ini fish steak ku. ehem. ini menu diet kalo anda makan fish itu sahaja. jadi, sila tinggalkan fries itu ya! fries itu kasi kepada orang yang tidak diet. hehe.

tapi aku makan jugak la fries tuuu. haha. makan dalam emmm 10 batang kot??? 1 batang = berapa kalori ya... kali 10 = danggggg! :P

oh yang mayonis tu kannn.. die ade letak cili kot dalam tu. sedap wehh. rase die pedas. yang roti tu pulak, die bakar and sapu planta =D

ice coffee without milk untuk ku, ice coffee with milk untuk RR. hehe.

gambar hiasan. eh tak tak. gambar hiasan patutnya cantik tapi ini tak cantik. ini comel. *kahkah abesla ramai berkerut dahi secare berjemaah =D

okay itu je. dah dah g sambung buat kerja! :P


3 comments:

faizah said...

sedapnya sedapnya

aku nak mengidam benda ni la, aci tak?

mun-e said...

aci aci :P suh tuan mansur bwk ko makan kat sini nanti hehe

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

ada branch kat Summit..

Sila jawab TAG sy yer!!