Tuesday, March 2, 2010

eh bile TBL asia punya finale eh?


tuah ayam nampak di kaki
tuah martha the biggest loser sape la yang tahu

kuh kuh

sememangnya aku tak puas hati dengan si martha si pemalas workout itu dapat masuk finale. huh. kalo time finale nanti die tak jadi gadis berbadan kecik yang sexy macam aku, siap ar!

cewah emo plak =p


2 comments:

Riezal aka Rezdrake said...

wooo skang layan TBL pulak.. hehe semangat betul ni.. ko nak slim pe nyer.. memang dah slim dah.. lain laa cam aku ni.. bagai ditiup2.. macam belon

mun-e said...

hahha slimnyaaaaaaa aku ni =p ok la sementara slim la kena berjaga dah overdose nanti susah. huhu