Sunday, March 21, 2010

cipta tag sendiri ;D



windunyaaa kat abang berlengan kental bermuka ganaz tak bace paper melayu bace paper NST jee tapi suka bertenggek dalam diam kat beautifulnara.com dan suka nyanyi lagu aril menatap wajahmu niiii~~


eh kejap. apaaaaaaaaa? muka ganaz tapi nyanyi lagu aril menatap wajahmuuuuuu??? *pengsan* :P

okay lah okay lah..

ingin diriku dekat di hati mu.. *gedegannnggggg bunyik jatuh dari kerusi* ;D

jom kite buat tag sendiri nak. tag 5 fakta yang anda tak sangka pasangan anda mempunyai fakta ini :P

satu.
pasangan saya ni pandai bermain piano. dulu2 beliau masuk sekolah music. oh sungguh tak sangka~ tapi i likeeeeee~~~ (aku memang berangan nak ade bf pandai main piano hihi) tapi kannn die kate die dah lama tak main so dah tak ingat sangat.. alaa kalo lupa leh ingatkan balik kan kannnn. nanti kite kawen, mainkan satu lagu bole ek ek. :P

dua.
die mintak aku donlod kan lagu aril menatap wajahmu. erkkkkk. SILA DONLOD SENDIRI HOKAY~~ I GELI DENGAN LAGU ITU. :P

tiga.
ade suatu hari tu aku godek2 ipod touch die. and masuk kat notes. oh beliau mencipta poem for me in english. auwww~ romantika la awak ni :P

empat.
die baru belikan adik die handphone baru. hadiah besday katenya. baiknya abang. untuk tunang yang comel ni takde ke? :P tapi perkara ni memang aku tak sangka. aku cuba bayangkan aku beli kan hp untuk adikku??? err memang tak tersangka kalo aku buat macam itu. haha. sian ko intan dapat kakak macam aku. kekeke.

lima.
die bahasakan diri die dengan "kita" bila bercakap dengan abang dia. hahahaha. soooo kiyuttttttt :P haritu terdengar die cakap kat phone "kamu kat mane? nanti kite datang la sane". comei je kan? :P yelaa salu laki sesama laki kan guna aku. hehe. aku pon cakap dengan adik badikku pun gune aku jek. cakap dengan mak atau ayah atau mak2 sedare suma baru lah gune kite. hehe.

hehe dengan ini saya tag dd dudu, ciare, kaklong faizah, ros and linda red! haha. sila jawab ar~~ ;p ingat. tag 5 fakta tentang pasangan anda yang anda sendiri tak sangka pasangan anda punyai fakta itu. selamat menjawab! hihihih.


5 comments:

~ ReD ~ said...

ya rabbi... tepuk dahi aku ni..mana linda nak cari?? pasangan dh xde..huhu

ciare (^_^)v said...

adoi terkena sudah. memang ini mggu tagging la rasanya :P

mun-e said...

red: ehhh yeke dah takde? huhu. xpe xpe kalo xde abaikan aje. huu.

ciare: a'aa minggu ni memang minggu tag :D

dd dudu said...

dangg!!

;P

~ ReD ~ said...

xde dah..:D kalau linda ingat, bila linda kahwin nnti, linda jawab la tag ni..miahahaah ;p