Saturday, March 6, 2010

boring jer


boring je kan arini. bangun pagi aku tak buat pape ponnn dok layan tv jer

mandi pon tak sampai skang =p dah la bangun pukul 10. ish ish anak sapa la ni keh keh

skang tengah tengok ceta senja permai kat prima. poyo jgk la ceta ni tapi better la dari kau dan aku. eh napa mesti nak compare dua ceta tu? haha

ok la nak g amek aqil kat taska die. mak aku ade meeting lagi ibu nya plak pegi kenduri kawen anak bos kena jadi dayang hoho

jadi aku la kena amek hukhukhuk

aqil nakal nakal mak lang tak nak beli kfc untuk aqil tau.

ok la nak g mandiiii pastu nak amek aqil. daaaa~


No comments: