Friday, March 19, 2010

amek award dalam hujan :P


hihihih. dah 8 hari lewat utk amek award ini. macih macih mia-ina kerana sudi bagi saya award ini :) oh di luar tengah hujan ya.. besh besh ;)

soo kena nyatakan 7 facts tentang diri sendiri. hoho. payah ni :P sebab suka jawab panjang2. takpe. kali ni saya cuba buat pendek pendek aja. hee.

satu.
esok aku nak pergi servis kereta. dah 8 bulan tak servis. keh keh. skang dah memang level zon bahaya ni. memang kena p servis jugak esok. tapi kenyataannya aku tidak suka pergi servis keta. taksuke taksuke taksuke. sebab selalunya aku akan pergi sendiri sorang sorang je. yelaaa kereta aku kan... takkan laaa nak suruh orang lain plak gi servis kan? hish not good not good. hehe.

dua.
aku tak suka dengar orang mengutuk orang tua. serius. dan aku amat takut kalo aku terbuat benda yang sama. hukhuk. tapi ini bergantung kepada situasi la ya. hee

tiga.
aku baru lepas mandi ni sebenarnya :P dan bercita cita nak layan aliff firdaus yang stat pukul 9 tapi sekarang sudah 9.33. hoho~

empat.
aku suka pada RR kerana beliau satu satunya lelaki yang sangat lembut terhadapku dan melayan aku dengan sangat baik. tidak pernah sekali pon memarahi aku. tidak pernah sekali pon merajuk atas sebab sebab benda yang remeh. tapi aku plak memang kontra gila la. huahahahhaha. tapi beliau macam terima je. sebab katenya wlpn ade yang die tak suka pada aku tapi apa yang dia suka pada aku tu lagi banyak dari apa yang die tak suka. hehe~ (ooo ade jugak rupanya yang tak suka yaaaaa..siap dia! :P)

lima:
aku kuat merajuk. terutama pada yang aku sayang seperti mak ayah along angah amry intan (1 family la tu kan :P) dan RR la sape lagi. andddddd aku juga kuat menanges. hee. angahku kate aku ni ratu air mata. hihihi.

enam:
aku rase pipi aku sudah tembam laaa. wuwuwuuuuu so scary! takmo!

tujuh:
i cant stand orang yang berfikiran negatif. hehe sori ya tapi aku rase dulu2 aku pon macam asek negatif jeee (zaman study la) tapi semakin meningkat usia ni aku macam tak suka la dengar orang yang jenis macam redhaaaaa je dengan cara hidup die. contoh macam bising bising bising tak suka tempat kerja tu tapi tak jugak move move. eh ini contoh sahaja. tak menyentuh mane mane pihak. lepas tu lagi satu contoh asek bising badan dah gemuk gemuk gemuk tapi bila orang suruh pergi gym alasan die "alaa malas la"

eeeeee orang yang camni memang nak kena penyepak dengan haku! hahahahaa. dulu2 bole la kot aku dengar benda2 camni sebab dulu2 aku pon sama. tapi lepas aku kena tegur dengan sorang kawan aku terus tanamkan azam untuk tidak sebut kate2 "alaa malas la". yes! kalo kite asek sebut malas malas malas , BILA KITE NAK RAJIN?!

haaa kan tetiba entry award ni bertukar menjadi entry penuh marah pulak. hahahahha.ehem. okay tukar tone sore balik :P

maka dengan ini, saya nak kasi award ini kepada kakak saya, adik saya, emak saya. hehehe. bolot sume ahli keluarga je :P

daaaa~

3 comments:

Firdzah said...

lapan bulan tak service? =P

saufiahmad said...

camner nak dapat award neh~

mun-e said...

firdzah: a'aaah. dah g dah td. rambut bro kat servis centre tu pon dah panjang. haha.

saufiahmda: hihi tunggu orang bagi.. nak ke? amek jek :D