Monday, February 8, 2010

yg ni pon nak kena KIV jugak ke?? =p



ingat tak aritu ku mengomel pasal malas nak approve sesetengah orang yang nak add ku di facebook?

ingat tak ingat tak? =p tak ingat tengok sini.

itu kawan2 tu yang malas nak approve... tapiiiiiii kalo orang ini..



wahhhhhhh!!

serba salah kuasa 12 nak approve niiiiiiiiiii =D sape ajar emakku create fesbuk account ni?! baik ko ngaku cepat!!! hahahaha

haishhhhh nak gi bertafakur kejap =p

eh kalo reject, agak2 mak ku merajuk tak??? =D =D =D


8 comments:

Ezzan Yusop said...

mak and ayah ezan pun ada facebook. tp tidak akan la ku request jd friend ke ape. hehehhe!

Nur Intan Marlyny Bt Abd Majid said...

hahhaha...aku dah approve~!

mun-e said...

ezzan: haha. yg ni, mak yg request. adehhhh ;p

intan: yeke? alaa tah2 tahun dpn baru mak masuk balik fesbuk. hahahaha

Mia-Ina said...

wah wah..mak ayah masuk FB ..best tue..tp habislah rahsia ku ..huhu...ini mia la..klu mun...x tau aa...tp rasanya depa jrg buka FB..tu yg leh approve...haha

surney hasniey said...

haha...best giler mak ko! (^,^)

approve la...syurga kan di bawah tapak kaki ibu...hehe ;p

dd dudu said...

comelnya facebook bahasa melayu

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

wakakakakakakak aku yg ajar mak bukak acount FB... tapi mak x request lagik jadik frenz aku... ehhh frenz? mana leh frenz.. tuh pangkat mak tuh...wakakakakak... add jadik doter leh le... wakaakakkaak

mun-e said...

hasni: haishhh jauh tu fesbuk ngan tapak kaki ibu haha

dd: comei kan kan kan ;p

along: cisssss ko rupenya. apesal ko x suh mak request ko jgk?? ceh