Wednesday, February 24, 2010

yeayy jumpa dania irdina =D (bukan awan dania ye)


pagi ni. mcm biase turun je dari bilik masukkan baju kotor dalam mesin basuh pastu mesti bukak tudung saji tengok apa yang mak ku sediakan untuk brekfast pagi ini.

rupenya pagi ini mak ku sediakan buah epal dan buah pear siap siap di potong letak dalam tupperware. hikhik. comel je breakfast =p

alaa gambar tak sempat nak snap sebab nak cepat. hehe. teguk nescafe secawan kemudian aku terus zaaaasssssss pegi pejabat =D (comei je sebut pejabat instead of office :p)

hari ni aku balik awal sikit sebab nak jumpa RR nak pass kan die sehelai kertas. kertas apakah? wekkk tak nak cakap. :p ~~

time kitorang nak balik tengah jalan depan sogo tetiba terserempak pulakkk dengan kak ina dan abg din. kawan alongku. alongku kawan dengan kak ina dari zaman die lepas SPM lagi. puluh2 tahun dah tau. :p jadi dorang rapat la dengan kami sekeluarga. time aku tunang aritu pun dorang ade datang jugak. tapi sekejap je sebab ade kenduri kawen katenya. hehe.

gambar recycle. comeinya daniaaaaaa uh uh.

curik dari fesbuk mak dia =p comei kannnnnn eeeee geram la ngan awak ni. kiyut sangat tahuuuuuuu. muah muahhhh =p

excited sangat jumpa dania sampai lupa nak kenalkan tunangku kat dorang. hehe. yelaa time tunang aritu RR mane ade. ktorang ala ala zaman dulu2 =p sorok tunang la kononnya. ceh poddaaaah hahahaha

eh tetiba cerita dah abes =D

p/s: kena biasekan diri lepas ni. jumpe kawan kawan lama kena kenalkan tunang kat dorang kalo terserempak. ingat tu muni! :)


2 comments:

faizah said...

ye kena kenalkan;p

comel nye si kecik tuuu.

mun-e said...

tu la. harus ingt.

comeikannnnn die ^^