Thursday, February 18, 2010

whooz, i dah join club u :p


hidup ni kan.. banyak sangat pilihan. tak dapat yang ini, kita cuba yang itu. tak suka yang ini, kita cuba suka yang itu pulaaaa. kan kan ;p

kadang2 kalau kita rasa dah bosan ngadap benda yang sama jer. kita boleh cuba benda yang lain pulak. tak salah kan punya mencuba semuanya. walaupun dengar nya macam tamak tapi tamak untuk diri sendiri dan mendatangkan kebaikan apa salahnya.

setuju? ;p

kalau bole, aku taknak cepat berpuas hati dengan apa yang aku punyai sekarang. sesetengah orang mungkin macam "syukurlah dengan apa yang ku ada ini. hidup ni hanyalah suatu pinjaman"

benarrr tak salah fikir macam itu. tapi cuba kita sambung lagi ayat tu. "sebab hidup ini suatu pinjamanlah maka rebutlah semua benda selagi kita mampu." hehe! ingat tak rebutlah 5 perkara sebelum datang 5 perkara? ;p

tua sebelum muda
sihat sebelum sakit
lapang sebelum sempit
kaya sebelum miskin
hidup sebelum mati.

wahhh anggaplah cik mun-e tengah bagi tazkirah malam jumaat ni. ahahaha ;p

okaylah. sebenarnya nak mewar war kan di sini. hahah.

klik klik untuk masuk. selamat datang ;)

blog baru =p sebab tu la aku kate tadi, kalo boleh nak cuba semua benda. hahahaha. punye lah berbunga2.

blog baru = wordpress. cool kan? ;p

oh jangan risau. blog ni masih berjalan seperti biase. kan dah kate... i power blogger u! ;p add la link cik press ku di blog korang2 ek. hehe.

daaaaaa~

2 comments:

fir said...

wahhh bg link

mun-e said...

click je kat gambar tu. hehe