Friday, February 19, 2010

suka iklan KFC yang "wati anggaplah saya marah sangat kat wati yaaa" =D


indahnya golek2 depan tv sambil ngadap laptop sambil tengok herbie =p sambil ngap ngap masuk limau dalam mulut hehe

nak tau takkkkk

time makan makan kat kunang2 aritu kan. kat situ ktorg duduk betul2 depan live band. mase dah dekat nak bangun balik dah, tetiba live band tu mainkan suatu lagu ni.

I've been alone with you inside my mind
And in my dreams I've kissed your lips a thousand times

ku dan RR dua dua terdiam dengar lagu tu sambil mengamat-amati lirik lagu tu. tetibaaaaa secara serentaknya dua dua berkata sambil sedikit menjerit "macam kenallllllll je lagu ni"

auchhhhhhh ;> terus kedua duanya pusing ke tempat lain sambil tersipu sipu malu. kuikuikui.

lagu nostalgia ni uolsss ;p dengan lagu ini lah RR meluahkan perasaannya kepada ku. hehehhhh. nah gi layan lirik lagu tu kat sini =p

kadang2 kan before ni kalo terdengar lagu ni kan time RR pon ade.. mesti aku cepat2 tukar gi lagu lain. hahahaha. poyo je nak malu2 =D pangggg~~

alhamdulillah. selepas setahun empat bulan kami berhubungan, kami bertunang. dengar macam senang je kan? tapi sebenarnya tak la sesenang mane dan tak la sukar sangat pon. hihi. yang sukarnya RR la kot melayan kerenah ku ini. hehe.

skang ni lepas dah jadi tunang die rase macam makin hari makin saaaayang sangat kat die dan aku dapat rase jugak yang die pon makin hari makin saaaaaayang kat aku. ceeeewah ;p

harap perasaan sayang ini takkan berakhir untuk selama lamanya selagi nyawa dikandung badan. ;>

uh cepatlah jun 2010!! hahahaha. lepas je kakakku kawen, aku nak stat berangan untuk majlis ku pulak. auwww~~ ;p


No comments: