Friday, February 26, 2010

selamat menyambut maulud nabi :)


selawat banyak banyak ke atas nabi junjungan kita, nabi muhammad S.A.W.

hehe tingat zaman kecik kecik dulu mase kat rumah lama dulu. mase tu umor dalam 4/5 tahun, join perarakan sempena maulud nabi kat rumah. mase tu aku pakai tudung segi yang ikat kat belakang tu hehe.

ade tauu gambar tu dalam album =p gambar berarak ramai ramai. oh rindunya :) mase tu duduk kat kg padang balang, sentul.

eh boleh tahan jugak ingatanku sebab masih ingat benda yang berlaku 20 tahun yang lepas =p

********************

ehem nampak tak layout dan header blog ni bertukar. hehe. teringin tukar konon konon seiring dengan pertambahan usia la. kui kui kui.

konsepnya ialah "simple tak serabut + nak tayang muka sendiri" kah kah kah =D

anda suka? saya suka sangat! hehe.
kewl~~

4 comments:

fir said...

lambat la muni nak kuar header tu...

slamat maaulidul rasul

mun-e said...

eh yeke? size die xsampai 100kb pon.huhu

Mia-Ina said...

kak mia buka cepat je nampak header muni tue...maybe internet rumah akak laju kot...hehe...salam maulid nabi gak utk muni

mun-e said...

tu la. mebi intenet rumah fir slow sikit kot =p tak pon 1st time load after tukar maybe lambat sikit kot ehehe.

esok2 kuar la tu