Thursday, February 11, 2010

petua hilangkan ulser mulut dgn cepat.


malam semalam oleh sebab geram ubat ulser tak jalan, terus guna petua tradisi yang along aku salu suruh buat.

iaitu letak garam kat ulser.


=D

ngilu tak??? hahahah. menangis beb! sambil air liur menjejeh keluar :)) tapi okay la.. pagi ni belah kanan dah kecut. belah kiri pon dah kecut. cume belah kiri masih terase sakit sikit lagi. heheh.

semalam lepas je letak ulser kannn perghhh time tu memang rase nak g sepak orang tapi lepas tu legaaaaaa. terus p buat megi kari letup makan share dengan mak. kekeke. mak plak sakit gigi. heheh. cian mak. cian anak beranak ni. dua dua makan megi sambil tahan tahan sakit. (tapi nak jugakkkk kannn makan benda pedas tu) hahaha. =p


2 comments:

~kuyam~ said...

sy pun slalu kena ulser..huhu
n ltak gram itu sgt mujarab
cuma pedihnya mmg thp hebat!haha

mun-e said...

dengar pon dah macam ngeri. huhu. mmg berkesan tapiiiiiiiii

hahaha