Thursday, February 18, 2010

pat pat siku lipat


cisssss cerita penunggu gunung raya kat tv3 tadi tu. seramnyaaaaaa wuaaaaa nangesssss :(( tapi macam besh. kabir bahtiar kan directornya? confirm besh punyelah. hehe.

skang, ceta yang aku follow ialah - na o mei tapi tak follow dari awal, nanti nak catch up balik hehe. pastu nak follow yang seram ni lah. before ni yang jangan tegur tu aku follow jugak hee. and follow american idol 8

tak sabar nak tunggu af8. walaupun cam tah hape hape tak releven ke ape yang orang cakap kan, tapi aku nak layan aje. hahahaha.

saje ngisi mase lapang. hehe. sementara tak kawen lagi kan ;p kang dah kawen bz kemas rumah pulak di waktu malam. ceeeeeeewah! =p

neway, aku dan RR lawan berat badan. baru declare tadi. first contest ni sape kalah lepas kawen nanti die kena basuh pinggan selama seminggu ya =D 1st timbang adalah 2 minggu++ lagi. iaitu pada 6hb atau 7hb3. hehe.

kite tengok sapa yang kena basuh pinggan seminggu selepas kawen. hakhak ;p

next contest tukar denda lain plak. hehehe. grand prize adalah sebiji banglo. kahkah. memain je lah. tapi kalo RR nak kasi banglo pon okay ajaaaa. kekeke. berangan! =p

to RR. ayookkk dah tulis kat blog dah. jangan tipu2 arrr. jangan buat buat lupa arrrr ;p tapi kalo kite kalah, kite boleh la buat buat lupa. keh keh keh


4 comments:

~ ReD ~ said...

penangan The Biggest Loser Asia ke nih??huhu

mun-e said...

tak jugak. ni gara2 adikku amry yg dah kurang berat badan membuatkan kami semua merase tercabar.

keh keh.

fir said...

na-o-mei mmg best..haaa cnta antu baru mmg best n takut

mun-e said...

kan? suka la na-o-mei tu. buat aku terase nak kerja kat resort resort jgk. huhu.

firrr bukak la resort :p