Tuesday, February 2, 2010

my engagement album.


cantik menarik tetarik kau memang da bommm!! ;D

okay. letak empat cukup. hihi.


ya.. ya.. saya tau saya memang cantik. eh silap. saya tau album saya memang cantik. =p

okay lah, sekian time kasih ;) kawan2 nak tengok, sila lah datang la rumah hehe. kawan sekolah ku ayuni dh dtg tgk dh semalam. hihi. mekasih ayuni yg senyap2 bace blog ini kerana sudi dtg rumah tengok album (die nak dtg amek kek sebenanye =p)


6 comments:

azira-EIJI said...

cantik seyh...

mun-e said...

hehe. mekacih :)

Mia-Ina said...

nice photo shoot & album.

alahai, mia dah bertunang tp album ms x buat lg..pe nak jd nie...huhu...

mun-e said...

hehe thanx. buat la..kenangan tu hehe

cronyz said...

lawa la album ni..aku igt jac wat album pop tradisional td..rupanya ko muni..hehe

muni,,aku gurau je :D

mun-e said...

hahahahahahahahah

KETUK KANGGGG!!!!

:))