Sunday, February 14, 2010

malam ni nak makan besar oooo ;p


hehe. sekarang aku intan amry tengah layan online kat meja kat ruang tamu. along plak layan paper. die tu memang kaki paper. suka beli paper banyak2 pastu ngadap sampai petang =D

tadi g jog ngan RR, along dan si intan follow sekali. wahhhh hepi2 je jog kali ni.. =D tapi biar lah ku buat pengakuan, lepas jog 1 round ku dah pancit. hahaha. tapi okay la. 1 round tu memang betul2 jog lah. non stop.

*bangga sambil kembang kempis hidung*

ok laaa pasni follow along nya konsep. buat round tasik kecik dlu pastu baru round 1 titiwangsa. ni tak aku terus round besar mane tak pancit awal kan ;p

woppsss along kate mase tengah lari2 tadi die macam pasan ade sorang blogger ni. siapakah? baik ngaku cepat! =p

----

tak sabar tunggu malam ni. malam ni kami nak makan besar =D butut butut makan besar ooooo ;p sebab ayah suruh ajak tunang along skali dan tunangku juga yayyyyyyy!! =D so total semua, family ku = 7 orang campur abg ipar campur aqil campur para tunang = 11orang!!

wahhhhhhh seronotnyeeeeeeee. tak sabarrrrrrr!! =p

okaylah.. japgi nak g giant ngan c nenek. hehe. beshnya kan bile tingat esok cuti lagi. yahoooo yabedabeduuuuuuuu!! =D


3 comments:

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

oooo ko pancit ek... tuh la..gelak lagi si nenek pakai kasut jogging ayah bunyik cam gajah masa larik..

~ ReD ~ said...

whoaaahhh! beshnya majlis family murni...hihi. happy holiday ya!^_^

mun-e said...

along: hahahaha. memang kelepak kelepuk bunyik kasut die haha

red: mmg besh pon malam td. hihihi