Sunday, February 14, 2010

malam ni nak makan besar oooo ;p


hehe. sekarang aku intan amry tengah layan online kat meja kat ruang tamu. along plak layan paper. die tu memang kaki paper. suka beli paper banyak2 pastu ngadap sampai petang =D

tadi g jog ngan RR, along dan si intan follow sekali. wahhhh hepi2 je jog kali ni.. =D tapi biar lah ku buat pengakuan, lepas jog 1 round ku dah pancit. hahaha. tapi okay la. 1 round tu memang betul2 jog lah. non stop.

*bangga sambil kembang kempis hidung*

ok laaa pasni follow along nya konsep. buat round tasik kecik dlu pastu baru round 1 titiwangsa. ni tak aku terus round besar mane tak pancit awal kan ;p

woppsss along kate mase tengah lari2 tadi die macam pasan ade sorang blogger ni. siapakah? baik ngaku cepat! =p

----

tak sabar tunggu malam ni. malam ni kami nak makan besar =D butut butut makan besar ooooo ;p sebab ayah suruh ajak tunang along skali dan tunangku juga yayyyyyyy!! =D so total semua, family ku = 7 orang campur abg ipar campur aqil campur para tunang = 11orang!!

wahhhhhhh seronotnyeeeeeeee. tak sabarrrrrrr!! =p

okaylah.. japgi nak g giant ngan c nenek. hehe. beshnya kan bile tingat esok cuti lagi. yahoooo yabedabeduuuuuuuu!! =D


3 comments:

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

oooo ko pancit ek... tuh la..gelak lagi si nenek pakai kasut jogging ayah bunyik cam gajah masa larik..

Anonymous said...

whoaaahhh! beshnya majlis family murni...hihi. happy holiday ya!^_^

mun-e said...

along: hahahaha. memang kelepak kelepuk bunyik kasut die haha

red: mmg besh pon malam td. hihihi