Wednesday, February 3, 2010

KFC kann kalo tapau bawa balik time dlm keta tuuuu bau die mengancam nyawa btul! huhu



aku tengah kekenyangan baru lepas makan KFC sampai tak mampu nak buat apa apa =p sepatutnya malam ni waktu ni aku tengah cuci rumah lama kat sri gombak. rumah tu orang yang sewa baru kosongkan rumah tu jadi nak cuci2 before dapat penyewa lain.

pagi tadi time mamai2 tido mak ku cakap malam ni kena cuci rumah. mak ku memang tauuuu suka request atau memberi arahan time orang mamai2. huhu. tak sempat nak bangkang. (T___T)

tapi tadi kat ofis tetiba mak call cakap takyah cuci sebab ayah dah upah orang cuci rumah tu dah. yahooooooo =p

so sebab tak jadi cuci rumah, maka sebab itu lah aku raikan kegembiraan itu dengan beli KFC =)) . sebab itu skang ni tak mampu nak buat apa2 hanya mampu golek2 je =p buruknya anak sapaaaaa la ni =p korang jangan bayangkan tau! hahahaha

;p

takde lah aku dah bangun dah laaa. tak kan la type entry ni sambil golek2 jugak kotttt kihkih. RR dengki ohhhh. cakap tak baik tido waktu magrib2 laaaa. makan lepas tido nanti gemuk laaa. eleee cakap je lah jeles tak dapat join makan KFC =p

patutnya malam ni nak lukis peta kawen kakakku. tapi tu laaaa kemalasannyaaaaaa huhuh. tapi mak dah siap call dah suruh buat malam ni jugak. (siap call tu padahal duduk 1 rumah =p )

ok laaa ok laaaaaa.. nak g cuci muka kejap. pastu harap2 dapat mood nak buat peta tu. heheh.

ciao~~~

ni la rumah yang nak kasi sewa tu. kat sri gombak. 4 bilik, 3 bilik air. ade sape2 berminat? sila tinggalkan komen =p


2 comments:

Mia-Ina said...

sebut psl kfc...mmg bau dia ms mula2 letak kat keta bw balik, sy pun terancam mun..haha...

buat ...jgn x buat peta tu mun...chaiyok

surney hasniey said...

laa...apasal tak iklan kan rumah sewa ni awal2..abg aku sibuk duk cari rumah aritu, tapi dia dah dapat rumah kat area jinjang...