Saturday, February 20, 2010

keh keh keh


aku kan on diet =p and aku kan berlawan dgn RR. tapi tadi aku baruuu je makan nasi ngan lauk ikan masak singgang. siap tambah ngan kueh pulut panggang 1 ngan limau sebiji. skang tengah minum nescafe panas

perghhhhhh

indahnya nikmat makan ni kan.. aparaaa diet2 plak kan =D

taklah. aku makan pon sebab tadi RR kate die makan fillet o fish mcD. keh keh keh. sebab tu aku makan jugak nasi. sebab RR makan yang kalori lagi tinggi. hahahahahahaaha.

puas hati dapat makan!! puas perut ku jugak!!

=))

pstttttt: smalam along ku bagi tips diet. katenya amek dari website the biggest loser. katenya kalo kite exercise, jangan bagi badan kite selesa sangat. contohnya kalo naik trackmill , jangan pegang tempat tu. kalo tak tubuh kite x bekerja keras and lemak tak terbakar sangat.

hehe. maknanye lagi penat lagi bagus sebab tubuh kite bekerja keras. hoho.

ingat tips ni ya kawan2 =p


2 comments:

fir said...

mkn buah jek..hehe..kurangkan mkn nasi

mun-e said...

hehe. skang kat ofis tak lunch dah. :p

tapi baru je stat minggu ni. hehe