Wednesday, February 17, 2010

jalan jalan kat the curve..


dan membuat the curve itu macam kat rumah sendiri ;) sebab kosong jek the curve pagi hari tu. tiada orang. keh keh.

CNY satu hal..and awal pagi pon satu hal jugak. heheh. so kami pon buat the curve macam rumah sendiri. snap sane sini. tak malu langsung. eh itu RR. sikit pon die tak malu. akuuuu macam biase la. malu malu kucing sikit. meow meowww ;D (sila jgn pecaya ;p)

cewah macam kat jepun plak rase. time musim bunga. ceaaa ;D

hikhikhik (gelak sembunyi2) ;D sejujurnya 1st time aku tengok RR posing ala2 poyo camni hahahaha opsss! =p

dah lama simpan impian nak amek gambar dengan moo moo ni ;p pe lagiii sementara takde orang time tu ;D

benci RR sebab berat kurang 1.5kg huh. larikkkkkkk~~ ;p

cantik kan kertas2 gantung2 tu? sepadan dengan shawl ku =p

ni kat dalam pulak hee

puas hati dpt buat mcm rumah sendiri haha.

ktorg nak g tgk wolfman kat cineleisure actually.. pastu bile kuar wayang, nampak iklan shrek ni. korang nampak tak apa yang ktorg nampak ni?? =D

kucing tu!!! die dah mok mok!! hahahaha so cuteeeeeee. ala cutie cutieeee. heheh. mesti tengok ni. final chapter tuuuuu. tak sabar!!

okay~~ itu saja ;p


3 comments:

AiMiE HaRmELiA said...

bestnya dapat g jalan2..cam elia ni balik cuti pon xsempat nak berjalan2

Mia-Ina said...

ingatkan ada pic berdua...hehe

best jalan sakan ni mun

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

munnnnnnnn oooo munnnnnnnnnnnn