Sunday, February 7, 2010

hehe penatnya :p


baru siap buat map kawen kakakku. hokhok! esok kena bangun awal sebab esok 2nd day kursus kawen.

penatnyaaaa sepanjang hari ni. penat duduk atas kerusi. :p

nasib esok sampai 1 suku je yay! hehe

daaaaa~

p/s: kalo ku tau penatnyaaaa duduk dan dengar ceramah selama 2 hari dah lama aku amek kursus kawen ni awal2 hahaha. tapi feel nya tak sama la kan kalo pergi bersama pasangan ;p pergi bersama pasangan bila part part tertentu je leh jeling2 sikit kat die kui kui kui

tp td ade terkena batang idung ku jugak bile ustazah sebut pasal pompuan suke muncung2 mulut. haha. terkena tepat pada batang hidung i okay! :))


3 comments:

~ ReD ~ said...

kazen linda gi kursus kawen aritu pun kata isi ceramah byk kena kat prmpuan... ngeh3..

dd dudu said...

{red}
yang kite g hari tu, seb baik byk 'kene' kat laki hehe, ustaz tu banyak membela pompuan,
hee suke suke sebab kuku leh dengar gak ;p

note: eh eh aku ni bg comment kat linda, cam blog aku lak hihihihi

mun-e said...

hehe. sila lah komen mengomen ya! =p

aritu pegi ade yg asek ckp psl pompuannn jer. sorg je la penceramah mcm tu. lain2 sume fair and square. heheh.