Friday, February 12, 2010

gong xi gong xi gong si ni ya! =D



hehe. happy chinese new year for those who celebrate the new tiger year. sebab ofismate majoriti chinese lah ku tahu tahun baru ikut calendar lunar ni tahun harimau. kalo takkkk tak tauu =p hikhik.

bos ku dah stat bercuti hari ni saaaampai la isnin minggu lagi satu waweeeee ;p confirm ofis lengang dan sunyi sepi nanti. besh2 ;p

oh hari ni nak balik tepat 4.45. yay!

so korang mesti ramai balik kg kan? saya pooonnn. tak sabar nak tinggalkan KL nak hirup udara segar kampung kepis baru dan taman jus berjaya (betul ke nama ni long?). cewah! ;p

okay~~ selamat pulang ke kampung, dan hati2 semasa memandu. hehe. sapa tak balik, duk KL senyap2 :))

ciao~~ ;)


2 comments:

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

tmn jus perdana ler.puk.

mun-e said...

woiii. kg jus permai la ngeng!