Thursday, February 25, 2010

from cimbeng wif luv =p


tajuk tiru ayat dd =p

kek pelangi wif lot of luvsssssssssssssssza =D
hehe kek dah rongak sikit. yg kesan kna cucuk tu si nakal aqil danial yang cucuk. pukkkkk

hehe. RR is sooooo comel. di saat lelaki lelaki lain memanjakan pasangan mereka dengan benda benda kiyut la beg la mutiara dari sabah lah. opsss macam tau je sape =p hehe gurau je okay.

RR suka kasi aku kek. haha. kek coklat, kek oat sekarang kek pelangi la pulakkkk hehe. jangan tak tau, petai pon die pernah bagi tau. kekekeke. comel kannnn =D

ayah aku siap kate lagi time tu, zaman sekarang ni mane ade orang nak amek hati kasi petai. hahahaha.

tapi takpe. perangai die ni sooooooo comel di mata ku. hihi.

thanx biebie kasi kek pelangi ;) bak kate biebie tadi.. kek ni manis macam syg kan kan =D (okay sila muntah beramai ramai sekarang hahahaahaha)


2 comments:

Mia-Ina said...

tersenyum bacaayat last mun tue ..:-)

mun-e said...

heheee