Tuesday, February 9, 2010

feeling meeling la pulakkkk ;p


dulu2 aku penah kutuk ceta ni ;p tapi lepas2 tu aku layan aje :)) tapi kadang2 la sebab serentak ngan timing the biggest loser heheh.

tapi sebab last week si hafiz tu wat onar, maka tadi aku tengok lah ceta ni dari awal sampai abes. lagipun TBL leh abes 10.20 heheh.

tadi kan ceta ni cam sedih la plakkkkk haish.. tahan air mata dari meleleh je. wakakaka. tah napa tah feeling sangat malam ni ;p mebi sebab tadi relate pasal tunang kot. cehhh terover2 feeling plak bile pk pasal tunang. haha.

sape tengok tadi faham la kot. keeee aku sorang je sedih?? kah kah. okay abaikan ini pompuan ;p

nak cakap sebenanye, dari aritu lagi dah suka lagu dalam ceta tari tirana ni. so tadi time sedih2 ade kuar lagu ni. cepat2 capai enset salin lirik dan tadi telah google dan sekarang sedang dengar banyak2 kali yay!

nadia aqilah aka chika dalam ceta tu yang nyanyi ;p sedap la sore die.. suka sangat! lemak2 serak2 merdu gituuu. heheh.

sooooooo jom layanzzzzzzz ;p



[kredit]

5 comments:

Mia-Ina said...

i love cite tari tirana ni..so sweet...

surney hasniey said...

jalan citer tari tirana tu besh walaupun ada unsur gewdix2..hehe.

tapi yang last skali semalam tu neo ke? huhu..pening aku...mimpi or realiti? haih...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

ngantok la....

Diarihatiku1976 said...

best gak lagu ni ekk..

mun-e said...

mia-ina: hee. tp kdg2 gedik terlebih x tahan jgk tgk ;p

hasni: tu laaa gedik sket tp aku layan je keh keh. haa tak tau la tu neo ke atau bayangan die jugak huhu. sedihnya kalo jadi kat kite kan kan

kinakoyu: hehe ape yg ngantuk nya? ;p

diarihatiku: best best :)