Saturday, February 27, 2010

dh lame tak masuk FS


FS merujuk kepada friendster bukan fasha sandha okay =p

tadi masuk frenster saje jalan jalan tetiba baru mendapat tau seorang kawan dah bertunang. oooo tunang dah ye mazurin =p (saje tulis nama supaya ayuni tau bile bukak blog ku ini :D)

eh macam pening pening jugak lah explore frenster sekarang. sebab dalam kepala cam campur2 ngan fesbuk kan. macam kesian pula tengok orang upload gambar wedding (mungkin orang tu takde akaun fesbuk lagi) so takde orang pon yang komen komen gambar wedding die. sian la.

yelaaa frenster sekarang kan makin tak laku =D

kalo die upload kat fesbuk for sure panjang berjela komen die dapat. yelaa orang baru kawen kan, 4 sure semua akan say congratz hee

neway jalan jalan kat fesbuk tadi last last masuk ke page RR. hoho.


ko tengok background frenster die??? pucca okay~~ ;D

that's the one reason why i admire him =p well~~ u know, muka ganazzzz tapi DALAM HATI ADA TAMAN wa cakap sama lu deeeeeeee

hahahahahaha ='D


4 comments:

Yayasan Ilmu said...

Assalamualaikum, kalau ada masa (pasti ada kalau ingatkan hidup selepas mati), berjinak-jinaklah dgn Islam. Sila layari: yayasan-ilmu.blogspot.com untuk dapatkanj bim,bingan.

faizah said...

hehe, FS RR sangat comel, hahaha.

pucca tu melambangkan ko ke muni? ;p

seadig said...

bg katon pucca

mun-e said...

kak long: haha. pucca tu dah dok lame situ b4 die kenal aku lagi =p tapi awal awal dulu aku save name die dlm hp as "garou" yang asek kena kiss dengan pucca tu hihihi

seading:
nak katon? alaa takde la =p g tgk kat astro hehe