Monday, February 1, 2010

definisi "loser"


aku dah tulis entry pasal album tunang. tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii





esok la aku tulis balik. kerana entry itu sudah hilang! lenyap! gone! kerana kesilapan ku mengcopy paste entry itu lepas tu tak save!!

grrrrrrrrr

neway, maggot yang menyibuk di blog ezzan telah menyibuk di blog ku jugak. aku rase ia
maggot dari spesis yang sama kah kah) oh die cakap. aku huduh giler! macam jaclyn victor!!

wahhhhhhh

tak sangka sama kan i dengan jac. bagi i, jac cantik okay~~ thanx lah! =D



2 comments:

~ ReD ~ said...

laaa...dia menyibuk kat blog muni pulak ker??hoiihhh!

eix...apa emel muni?? kita nak emel game tuh...hehe..

mun-e said...

linda:- same je mcm kat YM cume tambah @yahoo.com jer hehe.

thanx ya ;p