Monday, February 8, 2010

beg pegi sekolah eh kerja :P


only RM49.70 after less 70% kat sogo. wehoooo ;D


selingan : wlpn sy semakin jauh dr kawan2 time ofis hour, tapi kite masih lagi berkawan tau. kite berkawan dlm hati :) --> oh statement sedih sebab ade orang takmo kawan aku dah sebab aku tak on ym time kat ofis. abestuuu nak wat lagu mana. saya g ofis nak kerja bukan nak chatting. erkkkkk ;p gurau je heheh.


bagi ku.. biar persekitaranku berubah. tapi aku masih aku yang dulu. walaupun kamu kamu kamu terase kite sudah jauh, tapi kite tetap berkawan dalam hati tau. kawan baik ialah walau di mane2 kite pergi pon, kawan baik itu tetap dalam hati kite biar tak contact 20 - 34 hari pon, tapi persahabatan itu sentiasa di dalam hati.. cewah!

alaaaa aku bukan pegi mane je lagi ponnnnn.. damansara sajorkkkkkkk ;p bukan g oversea pon. keh keh. okay lah okay lah. nanti aku pakai blackberry eh. leh YM 24-7 pasni ;p


4 comments:

Sakinah said...

auww..
lawanye beg:)
hehe

faizah said...

mun-e beg kamu sangat comel. =)

wah2 mun-e suda pakai blackberry? ok ke? buat product review ok?

faizah said...

mun-e beg kamu sangat comel. =)

wah2 mun-e suda pakai blackberry? ok ke? buat product review ok?

mun-e said...

sakinah: hehe thanx ;p

faizah: belum la kak longggg ;p tungguuuuu~~ tapi masih fikir2 ni perlu ke x perlu hoho