Sunday, January 3, 2010

tahun baru, kerja baru, harap dapat semangat baru. cayok cayok p(^O^)q


tomorrow is my 1st day at the new company. i wish myself a very good luck! hehe. esok masuk kerja pukul 9. tak tau la nak kuar pukul bape ni..

sebab as u know, area damansara heights sangat la jam pagi2. nak2 lalu jalan kuching, jalan duta.. lagi laaaaa..

takpe. kite amek mood keja baru dulu. jadi, mari gosok baju kerja!! cehhhhh ;p b4 ni nak pegi keja pagi tu baru thegeh2 nak gi gosok suma.. tapi sebab keja baru haruslah prepare awal.

kot2 esok pagi black out ke.tak ke haru g kerja ngan baju tak gosok. FIRST DAY PULAK TU. wahaha.

okay. jangan nak bawa pangai buruk2 sume kat company baru k.. please laaa.. tunjuk attitude yang baik okay. ingt tak dalam interview aritu buat cemane? cehhhhh ;p

okay semua. jangan rindu2 sama saya ya :D wish me luckkkkkkk!!!!!!

p/s: a very gud luck to fir too~ die pon stat 1st day esok.. hehe. oh ya, macih emak tolong potong dan alter kan suar kerja baru ku. hihihi.

1 comment:

Love Says it All~ said...

MAKEUP CLASS SCHEDULE!!!

9 JAN 2010 : PERSONAL MAKEUP CLASS @ SHAH ALAM. RM150/PAX

15 JAN 2010: PERSONAL MAKEUP CLASS @ K.TRGGANU. RM250/PAX

16 JAN 2010: PERSONAL MAKEUP CLASS @ K. BHARU KELANTAN. RM250/PAX

23 & 24 JAN 2010: BRIDAL MAKEUP CLASS @ SHAH ALAM. RM500/PAX (2 DAYS CLASS. INCL 2 HAIR & SHAWL STYLING)

BOOK NOW. LIMITED SEATS!!

CALL/SMS 0162128740 (EYRA)
WWW.EYRARIZAL.COM
WWW.LOVESAYSIYALL.BLOGSPOT.COM
FB: EYRA RIZAL/EYRA RIZAL TOUCH