Sunday, January 10, 2010

tag gambar2 lame ;p


ohhh kena tag dengan ______ yang bakal jadi tunangan orang hihi. cewah saje nak rasiakan sape ;p syabbas betti, ikut jejak langkah kakak muni ini. ingatttt dugaan bertunang ni lain tau dari zaman couple hingus hingusan.

cewahhhh macam la dah berpengalaman sangat padahal baru nak masuk 3 minggu bertunang. tapi dah rase macam 3bulan hikhik


yeah. bersedia untuk naik mesin merentas mase kembali ke zaman 4,5,6,7,8 tahun yang lepas. which is i am sweeeeeeet 18. fewitt fewitttttt

HAHA

zaman matrix. KMPP. sape same matrix dengan ku sila ngaku! hehe. time ni 2002. 8 tahun yang dulu. ahaksss~ ;p

lepas matriks, diterima masuk ke UPM. dengan dalia dan yen time tunggu bas. belakang tu confirm bukan bas kolej 12. hehe.
ni zaman praktikal kat Melaka..zaman selepas sem 4 di UPM.

time praktikal macam maaacam kami buat. pergi zoo melaka laaaa ;D time ni ja ngan hana jadi artis nasyid jemputan sebab tu dorang g zoo pakai baju kurung hahahahhaha ;p

dan juga menaiki gunung datok di n9. wottt wottt~ ;p

tutup2 kerana sexy auwww~~ ;D naik gunung datok ni kire pencapaian terhebat aku dalam hidup arrr hikhik.

sem 5, pegi kem motivasi kat lenggeng n9.

nape hampir sume buat peace? haha ;p bahagia je time ni ^^

nah. sape rindu kat prof hassan ;p

pegi jugak genting highland dengan geng2 ni plak. (malas nak sebut geng ape haha)

masuk snow world. waweeeeee ;D oh dengar ceta baju2 tebal kat snow world skang dah busuk kepam terlebih2 time ktorg g ni masih bersih lagi la takde la kepam2 sume. haha.

gi kenduri kawen abg demo dan kak maz d melaka.

nak dekat2 hujung sem 6 iaitu sem last, ktorg g bukit expo amek gambar kat situ sbg kenang kenangan. rindu tak rindu tak? :p

iklan: nape ciare dan bik takde?? ganti ngan aku dan pae plak. haha. jgn marah ;p

hahahaah gambar yang salu buat aku tergelak sorang2 :'D

hahahaha lagi :'D

hehe.konvo sudahhh ;p

seminggu lepas konvo ku, konvo along pulak. oh time ni dah stat bekerja.

time keja kat 1st company

gi bukit cerakah ngan dd pae ateh keri

main peluk2. errkkkk :D

@ kenduri kawen kwn sekolah menengah - faizura

@ rumah sri. geng2 cosmo. open house raya hee

dekat a famosa resort. hehe. mase ni ade cowboy show. ;p

wif nana, ex colleague yang paling cute and happening. hehe. mish u nana ;)

dengan sany kat fakulti. hihi. sori gambar terabur rabur ;p

ok lah.tetiba rase nak stop sampai sini. haha.sian korang muak ;p dengan ini, saya teringin nak tag kak maswani, kak mia-ina dan kak ninie. hehe.

eh jap.. last skali..

gambar tunang saya ketika beliau masih muda. hihi! kurusnya cik abang saya time ni. ahakssss ;p


3 comments:

Mia-Ina said...

plg suke tgk gmbr mun slps perubahan...sweet sgt...

tapi, gmbr2 lama mmg jd kenangan yg x kan luput di ingatan

hehe..tringat gak gmbr tunang kte ms dia kurus..mcm cite mun nie la

dd dudu said...

hee tersengih jugak tgk gambar kura-kura ramai2 tu :)

mun-e said...

mia-ina: ngeeeee~~ saya pon tak suka tengok muka sendiri yang dulu. skang terase diri ku lebih cun. cehhh perasan ;p

dd dudu: hahah. sengal je time tu hihi