Friday, January 29, 2010

sukanyaaaaaaaaaaaaaaaaa!!


aaaaaaaaaaa jerit kuat2 sambil loncat loncat kesukaan! hahahahah

aku baru jeeeeee dapat album tunang ku wuaaa suke gile!!!!!! suka tahap nak nanges ah! =D suka tahap nak bawak tido je sampai kawen muahahahaha

thanx ezzan for the great job. i mean, gambar ezzan tangkap tu memang cantik. tapi kalo album tak cantik, ia menjejaskan jugak isi dalam kan kan

aku sukaaa gile ngan hasil2 tangkapan ezzan tapi suke gile gile gile ngan album itu hahaha. paham ke? maksudnya, memang suka gambar2 tu. tapi sangat suka dengan album itu sebab album itu adalah pelengkap. album mantap maka mantaplah 1 pakej itu =p

ohhh orang teruja memang die merapu abes cam dah tak dapat fikir betul ke x ayat yang kuar ni hahahahaa

silap mak aku ade skali je tadi kalo x aku dah jerit2 lompat2 kesukaan dah hahahaha. yelaa kang kena marah ngan mak sebab terkinja2 depan tetamu =p

aaaaaaa suka laaaaaaaaa album itu sukaaaaaaaaaaaaaaaaa. sangat menepati tasteku. uh uh. memang dalam kepala otak ni nak yang macam itu aaaaaaaa ;p tak reti dah nak cakap camne aaaaaaa

tadi lepas je ezzan dan dd balik terus call RR teruja dengan die plak haha. sampai die cakap "bole tak jangan buat camtuuuu buruk laaaa" wakakakaka pedulik! memang aku teruja sampai buat ayat ape2 tah tadi hahahaahaha

malangnya tak leh nak show off kat sini malam ni sebab nak tunggu ahad ni nak tunggu tunangku tengok dulu hikhik.

haishhhh nak senyum sampai pagi esok, bole? =D

okay,kite kembali ke alam nyata. hehe.

astagfirullah al azimmmmmmmm

=p


ini lah ezzan the photographer aka penganjur contest black and white yang terkenal itu! hikhik.

sape nak hire ezzan as photographer korang, g la kat blog die. pasti korang suka punyaa =p tapi jangan laa amek die time aku kawen tau! ahahahaha


4 comments:

dd dudu said...

baru lepas letak tepon.. sakit telinga aku dgr ko jerit mula2 tadi hahahaha

hrmm tul ar, dgr suara ko td memang ko sangat hepi dan sukee :D

mun-e said...

hahahaha. tu laaaaaaa sukaaaaa sangat ^^ (sambil ratah ayam goreng) hahahaaha

haishhhhhhhhh ;p

Mia-Ina said...

betul2 teruja melihat gmbr tunang mun setiap kali mun post...sebab ia lain sgt2 make up & gambarnya cantik.

sape la juru make up nya ye...yg berjaya mengubah awk..mmg credit pd dia? mia nye make up pn biasa2 je...x seelok mun...best aa

mun-e said...

ngeee lain sgt ke.. sbb xpakai spek kot mia nmpk lain sgt. sebenanye same jer. hehe.

juru mekap tu, my sister punye kwn. die mmg buat part time mekap2 kan org. hantaran pon die jgk yg gubah. nak contact no kah? ;p