Sunday, January 3, 2010

suka la damansara.. pas kawen nak dok kat situ lah :p


tadi tengok avatar 3D kat cineleisure~ wohoo sangat sangat sangat kagum dengan director ceta tu james cameron

gilaaaaaak ah. tak terjangkau akal dalam fikiranku ade tempat macam kat pandora tu huhuhu. beshnya~~ bila jalan je, tempat kita pijak tu bercahaya.. ade benda panjang2 suma tu cantikkkkkk sangat..

makhluk biru tu pon (tak tau nama ;p eh dah tau dah. makhluk tu sebutnya Na'vi) emm very the unique. cute! tapi aku macam tak bape nak faham jugak la mula mula tu sebab takde subtitle. hokhok. nasib baik ade mr. translator ;p dah la masuk 10minit lambat lagi la.. mula2 tu blur jer keh keh

walaupun duduk seat 2 dari depan tapi sangat puas hati sebab dapat tengok ceta yang saaaaangat indah ini ^^ rase tak nak balik je. rase nak tidor dan masuk alam pandora tu je.. ceh overrrrrrrr ;p tapi aku taknak la jadi makhluk biru tuuuu hahaha

pas tengok avatar 3D ceh saje nak berlagak nak mention jugak 3D tu padahal sama je ceta die dengan yang tak 3D pon kahkah. pas tengok avatar 3D cehhhhhh ;p ktorg tengok 11suku pagi (tu pon dapat seat 2 dari depan haihhh) jadi dah abes dalam pukul 2, lepas solat terus berjalan kaki menuju ke ikea yay!

surau kat cineleisure tu sangat selesa okay~~ luas dan telekung pon bersih ;)


jam dinding rembat kat ikea.. 3.50 sahaja :D

tempat letak beg plastik. saaangat innovative la benda ni. tarik2 je plastik bile nak guna. takde lah kecah2 kalo nak cari plastik belah2 bawah.ni kes kat rumah aku la.. letak plastik2 dalam 1 plastik besar yang lain, pastu bile nak cari plastik, abes terabur sume :D

maafkan kejakunan diriku terhadap tempat letak beg plastik ni ya. mak long ku yang duduk kat kampung dah lama ade benda ni okay~~ sian i jakun~~ ;p

pastu beli jugak tempat potong2 bawang yang leh bengkok2 kan terus tuang bawang dalam kuali.. innovative betul la barang2 ikea ni.. oh jakun jakun :D


5 comments:

ije said...

suka barang2 kat ikea. ceria je warna dia. kalo masuk ikea, ibarat nak miliki sume yang dijual. uhuks

mun-e said...

suka sbb banyak benda yg inovatif ;p pastu banyak kaler putih.. besh sgt!

dd dudu said...

muni muni pening x ek tengok 3D?

mun-e said...

mula2 pening sikit. lame2 ok je. hehe. tp pening sbb duduk 2 seat dr depan kot :D

nizamsani said...

lama tak ke sana.