Wednesday, January 6, 2010

rutin baru =p

muni masih sehat dan cantik macam dulu harap maklum! erkkkk

okay aku tayang muka dulu. sebabnya aku tau korang rindu kat aku yang baik lagi comel ni kan? alaa tau dah. takyah cakap dah. hahahahaha. pangggggg~~~ ;p

iklan: port baru aku nak amek gambar bukan dlm lift lagi dh. sebab dah sah2 lift ade cctv :p jadi port baru aku ialah dalam toilet kerana ade cermin besar =D

hikhik aku rase gaji tempat kerja baru ni memang lebih suci murni lah. sebabnyaaaa.. aku memang 100% kat kerja jer. dah tu namenya takde intenet kan. eh intenet ade cume takde access. hahahahaaha. --> gelak kelakar tau bukan gelak sadis =D

rutin baru aku skang ni.. pegi kerja pukul 8. 8.40 camtu sampai. b4 tu dah makan siap2 kat rumah. sampai2 je haa ngadap la documentation yang kena bace sampai lebam =D kalo ngantuk, aku msj2 la kaco2 orang hihi.

paling2 pon tadi sebab dah penat gile otak ni nak proses (arini study OO + MVC.. okay sape nak amek test OO sila tanya kakak murni skang kalo tak faham! buwahahahaha (-,-") ) paling2 pon tadi..dah mati kutu dah.. asek pegi toilet je.. dah la toilet pon jauh. tapi toilet seyes cantik dan besar. besh gile berak takde gangguan =D eh sebut ape ber tuuu?? oh maafkan kekasaran bahasa i ituuuu ;p

so sebab dah penat sangat nak rest tak tau nak rest cemane. salu tu rest ngan bukak forum gosip artis.. la ni dah takde la gosip2 suma. abes la reputasiku sebagai penggosip artis paling hebat abad ini. tanye je cari forum, izyan.com, beatiful nara, amnet.. haa sume aku sebat! kadang2 tu mangga online pon aku layan kalo dah ngantuk.

wakakakaakaka bocor rahsia =D

ok ok.. bile tah nak sampai main point entry ni kannn =D oleh sebab tadi dah penat gile tahap cipan bunting, so aku pon cam biase la.. cube teka ape aku buat? alaa tak kan x tau..alaaa xkan la tak kenal aku lagi... :p

ok laa.. tak kenal sudah! hahahaha. cam biase.. ngantuk2 tu bukak la paint. pe lagi :p .. maka terjadilah hasil seperti di bawah ini =p


ngee~~ buruk betul. mouse ofis baru tu tak besh ah. tak smoothhhhh~~~ haishh rindu mouse ofis lama :(

dah lukis2 tu emel la kat my rizal pe lagi. hikhikhik. eh tadi kate takde intenet tapi emel bole pulak?? ewah ewah.. itu emel ofis la sayang! heheheeee.

okaylah. nak gi khatam gossip2 artis + berita2 yang tertinggal 3 hari ni =D daaaaa~ teruk betul ini budak! nak khatam gosip artis plakkk.. cube la bawak g khatam quran ke.. haihhhhh. biase die tu! ngee~~~ ;p


4 comments:

ciare (^_^)v said...

i have the same shawl. but of kos, different colors maa ;p


wuaaaah smgtnye dia keje tmpat baru..well aku mybe akan smgt kalo dpt gaji cam ko kot. HOHO

mun-e said...

ala xde bnyk mane pon la gaji baru aku :p ikut standard jer heee.

awal2 masuk keja of cos akan tnjk semangat perjuangan harmoni terlebih kan =D ade ke orang baru masuk kerja terus g main games solitaire? hahaha

(nape sebut solitaire? punye la bnyk games yg lain =D)

dd dudu said...

testing testing comment moderation

;p

mun-e said...

hehe. tau x, mula2 aku sgt pelik. aku dh set moderation tu tp die xde kuar pon warning kat windows comment ni. patut kan salu ade cakap

this blog has enable comment moderation..bla bla bla gitu la hehe

tapi takde... ingt salah setting. rupenya kalo kite login as admin memang la xnampak benda tu.

ahahaha

jakun sudahhhhhhh ;p

faham x faham x ;p