Wednesday, January 6, 2010

pk mase depan kejap :p



hehe. terase gatal tangan nak menaip lagi malam2 ni. maklum lah kat ofis dok bace document jer.. tak puas menaip :p

oh walaupun ade orang kate tangan ku besar dalam gambar ni.. pastu nampak double chin lagi kan.. tapi aku tetap suka gambar ni. hihihi. sebab aku dan little icha same2 kiyuttt dalam gambar ni kan kan?

sape tak setuju, kite cakap mak kite!! (nada budak darjah 3 ngade2) =D

ni mase besday party icha aritu. dah setahun dah. rase kejap sangat mase berlalu. rase macam baru semalam jer bapak die sms bagitau die dah dapat baby. hehe.

well~ mase besday aritu, cousin2 si ayah icha ni ramai la yang datang.. and tunang aku plak kenal ramai cousin2 die tu. ngan bakal abg ipar aku ade skali. ngan bakal kakak ipar pon ade.. and aku plak?

emm tak tau la nak kate ok ke x aku time tu. hihi. just try jadi diri sendiri.. tanye je la macam2 kat bakal kakak ipar.. tp xtau la ade tanye soalan bodo ke x kan hahaha

so dah bertunang ni.. i think, it is the right time for me to know my future family very well. slow2 at 1st and then i can start to hit the pedal =p dah ade ikatan walaupun tak sah lagi tapi at least, dorang dah pandang aku up la sikit kan daripada jadi girlfren je. hehe.

debar jugak nih :p oh ya. aku akan berkahwen tahun depan. insyaAllah. still a longggg way to go. takyah la kan buat daisy path2 sume tu. tarikh pon belum ade lagi. hikhik.

ceh tetiba malam2 ni pk pasal kawen plak. sempat lagi tu =D


to be auto publish at 11am, 6th january 2010. ngeee~ pandai dah buat auto published skang~~ ;p

5 comments:

ciare (^_^)v said...

hehe skrg muni terpaksa suka autopublish ;p dulu tak suke kan? :P

Mia-Ina said...

patut piki..ble dah bertunang ni mun....hehe...biasala2...tahniah, kte pun msh mengenali bkl tunang....sesama menuju ke puncak bahgia ye mun

mun-e said...

ciare:- a'aaa.terpakse laa.nanti korang rindu plak kat blog aku masuk tp xde update, siaaaan korang.

cewahhhhh hahahahahaah alasan syok sendiri :D

mia ina:- eh kak mia belum betunang ke? dah tunang kan? patut sebut bakal suami kot. hihihi. betul la... kena blaja kenal future family dari skang kan kan. tapi yg ptg, just be urself, jangan jadi orang lain :p

Mia-Ina said...

ups tersilap...bakal suami..nasib mun ingatkan akak...hahaha...tertulis lak..

mun-e said...

hikhik :p marah encik tunang kang ;p