Saturday, January 9, 2010

nak desk calendar yang kiyuttttttt huhu


haihh. tensen sekejap aku tadi. hee. bukan tensen ape. aku gigih la kuar malam2 lepas magrib tadi semata2 nak beli desk calendar nak letak atas meja kerja ku. tapi NON ADO. ade la jumpe jugak tapi tak cuteeee.. wuaaaa ;p

aku nak yang macam ni..

kan ke cantik menarik tetarik kau memang deboomm tu huhu.

mase aku masuk2 company baru isnin aritu, aku nengok dah siap sedia calendar dah atas meja..skali ghope ghopenya calendar 2008 daaaa~~ cehhhhhh ;p last year, aku dapat desk calendar free dari GSC tapi this year tak dapat dah wuaaa

nangessssssssss

bukan apa.. aku suke conteng2 kat kotak kat calendar tu. cam tulis besday sape ke.. hari ni lunch date ngan RR ke.. hari ni tengok wayang ceta apa.. and sooo on. tulis benda2 remeh gitu jer.. sbg tande ingatan. hee

ok sape nak cakap aku berfikiran konservatif, silakan! tak marah pon. haha.

**dialog suami isteri to-be.**

isteri to-be: nape susah sangat nak cari desk calendar ni.. ape punye kedai buku la tu pon takde. eeee
suami to-be: alaa sayang pakai je la calendar sports toto yang tarik2 tu hahahaha
isteri to-be: ???? pukkkkkkkkkkkk !!!

:p

esok nak g MPH la pulak nak cari. gigih ni! huhu


workstation aku kat ofis baru sangat strategik. ngadap cermin yang luas. akak suka akak suka =p sebab jauh dari manager leh tengok awan yeayyy ^^



4 comments:

Mia-Ina said...

mia pun msh cari calendar cam2 mun..tp susah aaa nk jumpa..at last, cik abg tng pun bilang gi2..tp dlm hidup penting calendar kerana kte tau hari2 yg terpenting di si2

mun-e said...

td g mph .. dah abes la pulak wuaaaa

keciwa nya uhuk

whooz said...

skali tgk siling mcm MMA lah.tak rindu kaa :D. tingkap pun nak sama

mun-e said...

hehe. lain huzz. siling tu same la kot. tapi tingkap lain, lagi luas. meja pon lain. nanti aku snap gambar ;p

skang malu2 cap ayam lagi nak kuarkan camera. haha. ni pon snap senyap2 pakai fon ;D