Tuesday, January 5, 2010

lapar la pulak huhu


hoh penat gilerrrrrrrr 1st day ni! penat duduk dalam meeting room. penat berjalan tour 1 building. kenalkan diri kat sume staff. ade la dalam 100 orang kot.

asek dok ulang ayat yang same "hello im murni" sampai dah tak larat dah. rasa nak record je :D pastu lunch plak, seniors bawak makan kat pusat bandar damansara. jalan kaki jer.. adalah dalam 5-7minit kot.

besh besh kat situ. banyak choice. ade subway, SR, mcD.. banyak lah lagi. orang pon leh tahan ramai. hehe.

so far, like my new workstation very much. sampai2 jer tengok sume dah lengkap dah. siap ade nama kat tepi meja lagi. okay, ni sume meja pon ade dan same je template nya :D ngee~ alhamdulillah, jiranku adalah perempuan dan melayu :D

sane tak ramai malay. tapi aku dapat tempat sebelah malay pulak. gud gud. oh kawan ciare pon aku dah g tegur dah tadi. ooo name glemermu "ham" ye ciare :p tetiba aku cam termalu2 bila die xkenal aku cakap aku kawan ciare. nasib baik aku ingt name betul ko. haha.

okay lah. nak g tido dah :p tadi buat permintaan gediks kat RR suh die datang lunch kat sane selalu. hehe.

ahhh alangkah indahnya kalo ofis die masih kat jalan semantan tu. hari2 leh dating! huhuhuuuu

p/s: cukup lah korang bace je entry ni dan tau aku masih sihat ya =D rasenya dunia siang ku akan sangat berubah pasni. no more blogging while working. no more skyping while working.. oh sadisnya... haha